TVNET pratina: Renārs Kaupers pret nenopietniem jautājumiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Portālā TVNET turpmāk katru nedēļu būs skatāms sarunu šovs «Daugulis preparē», kuru vada LNT rīta programmā «900 sekundes» iepazītais Mārtiņš Daugulis.

Viņa pirmais «upuris» bija veiksmīgās pašmāju grupas «Prāta vētra» līderis un solists Renārs Kaupers. Uzzini, kādas ir slavenā pašmāju mūziķa atbildes uz negaidītiem jautājumiem!

Kā jau ziņots, 25. aprīlī dienas gaismu ieraudzīja «Prāta vētras» jaunākais studijas albums «Par to zēnu, kas sit skārda bungas». Jaunais albums ierakstīts trīs dažādās vietās - Rīgā, Ikšķilē un Stokholmā, un, kā ierasts, tam ir trīs versijas – latviešu, krievu un angļu. Visu albumā iekļauto dziesmu autori ir pati grupa un Ingars Viļums, kā arī albuma producenti – zviedri Povels Olsons un Davids Larsons. Atsevišķās dziesmās savu roku ir pielikuši arī Arnis Račinskis («Laika suns», «Kuba») un Sergejs Timofejevs. Albumu plānots izdot arī vinila formātā.

Šā gada vasarā grupa dosies Latvijas koncertturnejā ar nosaukumu «Skārda bungu» turneja, un tā norisināsies piecās Latvijas pilsētās - Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā. Iesildīs - jaunā grupa «Sudden Lights».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu