Riču ģimenes zvaigzne Rinaldo atradis jaunu mīlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/inesa_simane

Pašmāju TV šovā «Dziedošās ģimenes» iepazītais Riču ģimenes mūziķis Rinaldo jeb Ritvars Sunītis pēc šķiršanās no mīļotās sievietes Annas Dribas nu ir atradis jaunu mīlestību - tumšmati vārdā Inesa Sīmane.

Kā liecina Inesas ievietotie foto sociālajā vietnē «Instagram», pāri vieno kas vairāk par draudzību - viņa pat publiski atzinusies Rinaldo mīlestībā.

Pirmā kopbilde publiskota maija sākumā.

A post shared by ?Inesa? (@inesa_simane) on

Jau vēstīts, ka pērnā gada vasarā Rinaldo un Anna nolēma pārtraukt attiecības.

Izdevums «Vakara Ziņas» pērn rakstīja, ka, pat kopā uzstājoties, bija redzams, ka Rinaldo un Annas Dribas acīs mīlas dzirksts ir izdzisusi.

Problēmas abu attiecībās sākās gadu pēc tam, kad mūžībā aizgāja Rinaldo brālis, mūziķis Kaspars Sunītis. Viņam bija vien 29 gadi.

Tāpat Rinaldo žurnālam «Ievas Stāsti» atklāja detaļas par smago laiku pēc brāļa nāves un savu tolaik pārmērīgo aizraušanos ar apreibinošām vielām: «Lai arī ar alkoholu esmu uz jūs, tajā laikā izmisumu slīcināju grādīgajos dzērienos. Godīgi sakot, no tā laika maz ko atceros. Gluži atmiņu un apziņu nepazaudēju, taču nepievērsu uzmanību nekam. (..) Tomēr dzeršana neko neattālināja, vien padarīja mani fiziski nevarīgu. Tolaik es ļoti riskēju ar savu veselību - kā uz naža asmens.»

A post shared by ?Inesa? (@inesa_simane) on

#withmylove❤️

A post shared by ?Inesa? (@inesa_simane) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu