Jeļena Ostapenko sapņojusi kļūt par manikīra meistari

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko, kura izcīnīja uzvaru «Grand Slam» turnīrā Francijā, reiz atzinusies, ka bērnībā gribējusi iet pavisam citu, ne sporta ceļu – viņa vēlējusies kļūt par manikīra meistari.

Jeļena līdz par 12 gadu vecumam nodarbojās ar sporta dejām un trenējās peldēšanā. Tenisam 20 gadus vecā meitene pievērsās mammas, kura pati bijusi tenisiste, netiešā ietekmē.

«Dejot man ļoti patīk, taču biju spiesta aiziet no sporta dejām, jo nevarēju apvienot ar tenisu. Labprāt dejotu arī tagad, jo dejošana lieliski noder tenisam - attīsta kāju kustības,» 2015. gada intervijā izdevumam «Kas Jauns» atzinusi talantīgā tenisiste.

Vaicājot par viņas sapņu profesiju, Ostapenko atklājusi, ka bērnībā gribējusi kļūt par manikīra meistari.

Throwback Acapulco 2017 ❤️?? #me#in#acapulco#beautifulplace#greattime#latviangirl#beach#mexico#2017

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko1997) on

«Man toreiz ļoti patika krāsot nagus. Bet - ja nebūtu pievērsusies sportam? Visticamāk, nodarbotos ar menedžmentu kādā lielā kompānijā,» vaļsirdīgi savulaik izteicās talantīgā sportiste.

Jau vēstīts, ka sestdien, 10. jūnijā, Latvijas jaunā tenisiste Jeļena Ostapenko izcīnīja uzvaru Francijas atklātajā čempionātā «French Open» un Sieviešu tenisa asociācijas rangā pakāpusies uz 12. vietu.

Pateicoties 12. vietai pasaules rangā, tikai 20 gadus vecā Ostapenko sasniegusi Latvijas dāmu tenisistu rekordu, jo Larisa Neilande karjerā vienspēļu rangā spēja pakāpties līdz 13. pozīcijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu