Ielūkojies sērijas «Pasaule Lielajā dzintarā» 2. sezonas atklāšanas koncertā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Pohevičs

Sestdien, 7. aprīlī, Liepājā tika atklāta koncertu sērijas «Pasaule Lielajā dzintarā» otrā sezona, aicinot klausītājus doties aizraujošā deju mūzikas ceļojumā kopā ar Ņujorkas apvienību «Absolute Ensemble», pianistu Frančesko Tristano un diriģentu, producentu Kristianu Jervi.

«Tas būs ceļojums skaņas, telpas, sajūtu un jaunu iespēju valstībā,» pirms šova iepazīstināja tā veidotāji. «Mēs radīsim atmosfēru aktīvai līdzdalībai, dzīves baudīšanai, enerģijas apmaiņai, dejām un jaunām satikšanām!»

«Publika bija lieliska un uzņemšana no koncertzāles puses, kā ierasts, nevainojama,» pēc koncerta atzina starptautiski atzītais pianists Frančesko Tristano.

Koncertzāles pašu producētā sērija «Pasaule Lielajā dzintarā» klausītājus iepazīstina ar īpašām, unikālām un augsti novērtētām mūzikas un mākslas personībām. Sērija aptver plašu izpildītājmākslinieku ģeogrāfiju, vienlaikus atspoguļojot šā brīža tendences klasiskajā, laikmetīgajā, pasaules, instrumentālajā un džeza mūzikā. Sērija apbalvota ar «Liepājas Kultūras balvu 2017», atzīmējot tās nopelnus, lai ierakstītu Liepāju pasaules koncertzāļu kartē.

Aplūko foto no koncerta!

Sērijas turpinājumā

12. maijā Het Collectief (Beļģija)

30. jūnijā džezroka trio Dock in Absolute (Luksemburga)

29. jūlijā blūza & fanka karalis Bonijs Fīldss (ASV)

28.-30. septembrī Liepājas mākslas forums 2018

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu