Apprecējusies skandalozā šova «Caur ērkšķiem uz..» zvaigzne Inese (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdien, 30. maijā, kanāla «STV Pirmā!» raidījuma «Ievas jaunās pārvērtības» skatītāji bija liecinieki pavisam īpašai sērijai - šovā «Caur ērkšķiem uz..» iepazītās Ineses kāzām.

Laulību ceremonija notika Taurenē, un uz to bija ieradušās arī «Caur ērkšķiem uz..» iepazītās meitenes, kuras pēc šova kļuvušas par Ineses draudzenēm.

Neraugoties uz 20 gadu vecuma starpību, Inese ar Agri ir kopā 12 gadus. Pāris dzīvo Kaivē, kur kopā audzina divus dēlus.

Jau vēstīts, ka Inese šova laikā pati bildināja savu dzīvesdraugu: «Ja tikšu finālā, tu ar mani apprecēsies? Tu nevari nekur vairāk sprukt! Es tevi bildinu, nevis tu mani!»

«Būs laikam jāņem,» atbildēja dzīvesbiedrs, vēlāk piebilstot, ka šāds jautājums bijis ļoti negaidīts, tomēr šova finālā pats saņēmies un bildinājis savu izredzēto.

Kā zināms, šova pirmajā sezonā uzvarēja panku meitene Krista, tomēr pēc šova beigām viņa pameta Latviju, lai dotos uz Angliju. Tāpat zināms, ka Krista balvā saņēma darba vietu peintbola parkā, taču iespēju beidzot strādāt algotu darbu un nostāties uz savām kājām, tā arī neizmantoja – uz darbu ieradās vien pāris reizes, turklāt krietni dvakojot pēc alkohola. Arī raidījumā saņemto balvu – planšetdatoru – jaunā sieviete jau pēc pāris dienām atdevusi lombardā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu