Sabiedrībā pazīstamas dāmas atklāj vasaras sezonu, baudot saldējumu un gleznojot

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā mākslas studijā «Idealist» tika aizvadīta radoša pēcpusdiena, kurā saldumu meistare Anna Panna prezentēja trīs unikālus saldējuma desertus, bet māksliniece Ieva Ekmane-Bite vadīja saldējuma ilustrācijas meistarklasi.

Pasākumā piedalījās arī vairāki desmiti Latvijā pazīstamu dāmu, tajā skaitā Katrīne un Anastasija Drozdovičas, Una Ulme, Maija Silova, Alīna Keller, Diāna Kubasova, Olga Kolotova un daudzas citas.

Pasākuma laikā viesi ne tikai baudīja Annas Pannas pagatavotos desertus, bet arī paši iesaistījās to veidošanā. Par visiecienītāko tika atzīts baltās šokolādes un zemeņu saldējums ar krēmsieru, bezē un zemeņu želeju.

Annas Pannas radīto garšu iedvesmoti, mākslinieces Ievas Ekmanes-Bites pavadībā viesi ilustrēja savu individuālo saldējuma garšu. Māksliniece ikdienā nodarbojas gan ar gleznošanu, gan dažādu bērnu izglītojošo produktu radīšanu, kā arī vada individuālas gleznošanas nodarbības pieaugušajiem. Pasākumā Ekmane-Bite palīdzēja katrai dalībniecei savu ideju par saldējumu izlikt uz papīra.

Māksliniece Ieva Ekmane-Bite atzina, ka ir bijusi patīkami pārsteigta par viesu radīto rezultātu, jo katrs no darbiem ir pilnīgi atšķirīgs un pauž autoru neatkārtojamo individualitāti. Pasākuma viešņas minēja, ka ikdienā nav iespējas nodarboties ar mākslu, tādēļ ļoti novērtē šādu pasākuma konceptu. Tas ir viens no lieliskiem veidiem, kā gūt iedvesmu, atpūsties un radīt ko skaistu un paliekošu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu