Dženifera Lopesa jaunajā mūzikas video gorās 4,5 miljonus dolāru vērtos dimantos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa (48) 24. maijā laida klajā ar luksusa precēm pārpildītu mūzikas video dziesmai «Dinero», kurā piedalās reperi DJ Khaled un Cardi B.

Šis videoklips izceļas ar to, ka tajā Lopesa 13 dažādos tērpos redzama valkājam vairākas ikoniskā zīmola «Tiffany & Co.» rotaslietas, kuru kopējā vērtība mērāma 4,5 miljonos dolāru, informē «People».

Šajos kadros slavenā dziedātāja ir rotājusies, piemēram, ar 450 tūkstošus dolāru vērtu dimantu kaklarotu un ar dimantiem rotātu platīna rokassprādzi, kuras cena ir 500 tūkstoši dolāru.

Kā zināms, zvaigzne kopš aizvadītā gada pavasara tiekas ar «Yankees» beisbolistu Aleksu Rodrigesu (42) jeb J-Rod.

No 2004. līdz 2014. gadam Lopesa bija precējusies ar dziedātāju Marku Antoniju (49) un šīs savienības laikā laida pasaulē divus bērnus – meitu Emmi (10) un dēlu Maksimiliānu (10).

Arī Rodrigezs kopā ar bijušo sievu Sintiju Kērtisu (45) turpina kopā audzināt divus bērnus - meitas Ellu (10) un Natašu (13).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu