Nedēļa slavenību dzīvē: Maligina mantojuma peripetijas, Vaikules «šiks» un TV pāra kāzas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, publicitātes/TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Foto: Reuters/ScanPix

Karaliskās kāzas

Sestdien, 19. maijā, kāzas svinēja princis Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla. Tieši šodien aprit nedēļa, kopš abi ir precēta pāra statusā.

Aplūko košākos foto no abu īpašās dienas!

Kas notika Harija un Meganas kāzu ballītē?

 
Džeimss Blants
Džeimss Blants Foto: Tvnet

Džeimss Blants Rīgā

Svētdien, 20. maijā, Rīgā uzstājās britu mūziķis Džeimss Blants (James Blunt).

TVNET bija ekskluzīva iespēja intervēt hita «You're Beautiful» izpildītāju. Vaicājot, vai viņam neapnīk šo skaņdarbu izpildīt katrā koncertā, viņš atbildēja: «Šo jautājumu man uzdod ļoti bieži. Un man tas liekas dīvaini, jo es spēlēju vismaz četras vai pat piecas dziesmas no mana pirmā albuma «Back to Bedlam». Neviens par tām nejautā, lai gan es tās iekļauju katrā koncertā, tāpat kā «You're Beautiful». Kāpēc izceļ tieši šo dziesmu? (Smejas.) «You're Beautiful» ir koncerta highlight jeb gaidītākā dziesma. Es mīlu to spēlēt! Neizjūtu nevienu no saviem hitiem («Bonfire Heart», «1973», «Goodbye My Lover») kā kaitinošu. Nenoliedzami, vienmēr ir jauki iepazīstināt publiku ar jaunām dziesmām un mana grupa noteikti nogurtu, ja mēs spēlētu vienu un to pašu visu savu atlikušo dzīvi. Bet bez mana pirmā albuma un lielākajiem hitiem es noteikti nebūtu tur, kur esmu šobrīd.»

Interviju ar Džeimsu Blantu lasi šeit!

 
Foto: publicitātes

«Viņas melo labāk» atgriežas pie skatītājiem

Pirmdien, 21. maijā, sestās sezonas pirmizrādi piedzīvoja skatītāju iemīļotais seriāls «Viņas melo labāk».

«TV3 kā vadošais izklaides satura radītājs Latvijā veiksmīgi turpina līdz ar «UgunsGrēku» aizsākto latviešu seriālu tradīciju veidošanu. «Viņas melo labāk» varoņi un viņu kaislību pilnie piedzīvojumi turpina baudīt skatītāju mīlestību, un šogad mēs esam priecīgi piedāvāt jau sesto projekta sezonu. Seriāla panākumi ir apliecinājums tam, ka mūsu skatītāji šajā seriālu tik pārbagātajā piedāvājumā vēlas baudīt tieši Latvijā radītu, pašmāju aktieru izdzīvotu stāstu. Tas iedvesmo mūs arī jaunā darbdienu vakaru seriāla idejas meklējumos, ko nupat esam sākuši,» norāda «All Media Baltics» vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

Lasi interviju ar aktieri Andri Buli!

 
Foto: Leta

Maligina mantojuma dalīšana

Pērn decembrī mūžībā aizgājušā uzņēmēja Valērija Maligina mantojuma dalīšana turpinās.

Maligina atraitne Elīna aģentūrai LETA skaidroja, ka ceturtdien, 17. maijā, pie zvērinātas notāres Valdas Vaivares bijis plānots parakstīt Maligina mantinieku vienošanos par mantojuma sadali. Tā esot panākta ilgu un sarežģītu pārrunu rezultātā, ņemot vērā visu iesaistīto pušu intereses, kā arī «Olainfarm» veiksmīgas darbības nodrošināšanu nākotnē. Maligina meitas uz paredzēto tikšanos nav ieradušās.

«Nu jau kārtējo reizi nākas secināt, ka tas, ko pārējie mantinieki runā publiski un dara praktiski, ir divas diametrāli pretējas lietas. Šodienas [ceturtdienas, 17. maija] rīcība, vienošanos neparakstot, skaidri un nepārprotami apliecina, ka gan Irinai, gan Nikai «Olainfarm» nākotne ir dziļi vienaldzīga – gluži tāpat kā tēva labā vārda un piemiņas saglabāšana, un ka konstruktīva pieeja mantojuma jautājuma risināšanā aprobežojas ar skaistiem, bet tukšiem paziņojumiem presei,» paziņojumā uzsvērusi Elīna Maligina.

Šīs nedēļas izdevumam «Privātā Dzīve» Elīnas Maliginas advokāts Mārtiņš Krieķis sacīja: lai arī vienošanās saturs ir konfidenciāls, Elīna piekritusi saņemt uz pusi mazāku mantojuma summu, nekā sākumā paredzēts: «Kā jau kompromisā, Elīnai pienākošā daļa bija divreiz mazāka nekā tā, kas viņai pienāktos - 1/8 no mantojuma kopmasas, ko noteicis sertificēts vērtētājs.» Lai arī konkrēta summa nekur nav minēta, tiek lēsts, ka tā varētu būt līdz 10 miljoniem.

Vairāk par šo skandālu uzzini šeit!

 
Arnis Krauze
Arnis Krauze Foto: Leta

Arņa Krauzes nelaime Gruzijā

TV3 ziņu žurnālists atvaļinājuma laikā Gruzijā ieskatījies nāvei teju acīs - viņš sociālajā vietnē «Instagram» dalījies ar skaudru notikumu: «Ekskursijas vadītājs Gruzijā: «Šis ir karalienes Tamāras tilts, tas ir jau deviņus gadsimtus vecs.» Es: «Bet kāpēc viņam nav margas gar malām, izskatās nedroši?» Gids: «Nu manā pieredzē te vēl neviens nav nokritis.» Pēc šīs pagājusi vien nepilna minūte, kad paslīd manas gumijas zoles un es krītu. Labi, ka ūdenī, nevis uz akmeņiem. Manas kājas, rokas pamatīgi sadauzītas un vairs neesmu dižs staigātājs, bet Tamārai, kas Gruzijā esot svētā, protams, liels paldies.»

 
Foto: Publicitātes

Vaikules festivāla programmas izziņošana

Trešdien, 23. maijā, Jūrmalā, restorānā «36. līnija», notika šovasar gaidāmajam festivālam «Laima Rendezvous Jūrmala - 2018» veltīta preses konference, kurā pulcējās Laima Vaikule un citas pašmāju stilīgākās mūzikas zvaigznes, piemēram, Markus Riva, Aija Andrejeva, The Ludvig, Intars Busulis, Igo, Katrīna Gupalo un citi.

Tieši šie mākslinieki šogad uzstāsies Vaikules rīkotajā festivālā.

Aplūko foto no preses konferences, kurā pulcējās «karstākās» šovbiznesa zvaigznes.

 
Foto: Leta

Lietavietes un Ceriņa kāzas

Piektdien, 25. maijā, pēc septiņu gadu ilgām attiecībām apprecējās TV raidījumu un pasākumu vadītāji Aivis Ceriņš un Lelde Lietaviete.

Ziņots, ka kāzas notika Dobeles ceriņu dārzā, savukārt ballīte risinājās Mežotnes pilī Bauskas novadā.

 
Valters Frīdenbergs
Valters Frīdenbergs Foto: Leta

Valtera veselība

Tautā iemīļotais mūziķis un TV personība Valters Frīdenbergs pēc atgriešanās no Vācijas Šaritē klīnikas Latvijā uzreiz ķēries pie darba, piedaloties pasākumu vadīšanā. Intervijā ar žurnālu «Vakara Ziņas» dziedātājs pastāstīja, kas viņu gaida tuvākajā nākotnē.

«Vācijā ir izdarīts tas, ko mediķi bija plānojuši izdarīt ar šiem ķīmijterapijas kursiem un cilmes šūnu terapiju, tādēļ šobrīd ir kārtējais gaidīšanas režīms aptuveni līdz jūnija vidum vai beigām, kad tepat Latvijā būs jāveic lielās pārbaudes. Tikai tad arī būs zināms, cik veiksmīga ir bijusi ārstēšana, vai par visiem simt procentiem vai nedaudz mazāk. Mēs domājam tikai labas domas. Protams, viss iet uz priekšu un uz labo pusi,» izdevumam atklāja mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu