Ar Laimas Vaikules koncertu atzīmē Salaspils novada svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Piektdien plkst.19 ar koncertu «Klasika satiek džezu», kas notiks Nacionālajā Botāniskajā dārzā, tiks atklāti Salaspils novada svētku pasākumi, informē Salaspils pašvaldībā.

Par galveno pasākuma norises vietu šogad kļūs Līvzemes iela Salaspilī. Tur atradīsies galvenā skatuve, kur sestdien no plkst.12 norisināsies svētku priekšnesumi un uzstāsies viesmākslinieki. Programma sāksies ar tautas tērpu parādi «Rotājies svētkiem», kurā ikvienam dalībniekam būs iespēja ieraudzīt un pēcāk svētkos atpazīt Salaspils dejotājus, dziedātājus un mūziķus pēc viņu tērpiem.

Plkst.13 notiks sadziedāšanās ar Baibu Sipenieci - Gavari, Uldi Marhileviču un Normundu Jakušonoku, bet plkst.14.30 koncertā «Ceļā uz Dziesmu un deju svētkiem» būs iespēja izdziedāt un izdejot Dziesmu un deju svētku repertuāru kopā ar Salaspils amatiermākslas kolektīviem.

Mazākajiem svētku dalībniekiem ir paredzētas radošās darbnīcas, diskotēka un putu ballīte pasākumi turpat, Mūzikas un mākslas dārzā, laika posmā no plkst.12 līdz 18. Visas dienas garumā apmeklētājus gaidīs Salaspils labumu un gardumu «Andele.»

Programmas vakara daļa sāksies plkst.20, kad Salaspili sveiks Aija Andrejeva un pasākuma galvenā māksliniece - Laima Vaikule ar viesmāksliniekiem Intaru Busuli un Jāni Stībeli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu