Latvijas hokeja izlases spēlētāji devušies pelnītā atpūtā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/buky10

Daži no pašmāju hokejistiem pēc veiksmīgi aizvadīta Pasaules čempionāta hokejā un iegūtās 8. vietas devušies godam pelnītā atpūtā. Lūk, ko sociālajos tīklos publisko mūsu varoņi!

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pēc veiksmīgi aizvadītā čempionāta devies uz ASV, kur pabijis gan Holivudā, gan Lasvegasā. Merzļikins visbiežāk izmanto sociālo vietni «Instagram», lai dalītos ar video, kas pieejami vien 24 stundas.

Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «1:1» Merzļikins sacīja: «Es lieliski saprotu, kā esmu nostāvējis un ko esmu izdarījis. Jūtu, ka NHL tuvojas.» Tiesa, nākamo sezonu viņš vēl aizvadīs Šveicē, spēlējot hokeja klubā «Lugano».

Uzbrucējs Rihards Bukarts aizceļojis uz Itāliju - viņš dalījies ar foto no skaistās Milānas. Talantīgais hokejists neslēpj, ka viņam Itālija asociējas ar picu un pastu.

?? ??

A post shared by RIHARDS BUKARTS (@buky10) on

Rūdolfs Balcers ar mīļoto sievieti devies atpūtā uz Norvēģiju.

????

A post shared by Ingrid M. Rommetveit ⚡️ (@ingridrommetveitt) on

Aizsargs Kristaps Zīle dalījies ar foto no čempionāta norises vietas - Dānijas. Daudziem Kristapa sekotājiem, tai skaitā hokejistam Gintam Meijam, radies jautājums, vai komanda atstājusi Zīli čempionāta norises vietā?

??

A post shared by Kristaps Roberts Zīle (@krzile) on

Daudzi hokejisti izvēlējušies par labu atpūtai mājās, kopā ar ģimenēm.

Jau vēstīts, ka šā gada Pasaules hokeja čempionāts notika Dānijā. Čempionu titulu ieguva Zviedrija, savukārt Latvija ieguva 8. vietu.

Nākamā gada čempionātā Latvijas hokejisti spēlēs B apakšgrupā Bratislavā pret Zviedriju, Krieviju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Austriju un Itāliju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu