Dona populārajai dziesmai «Dieviņš» radīts nikns remikss

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA/publicitātes foto

Roberts Lejasmeijers jau ilgus gadus darbojas mūzikas industrijā kā dīdžejs, producents, remiksētājs un radio ētera personība. Pēdējos gados Roberts aktīvi piedalās dažādos vasaras pasākumos un ballītēm rada arī savus Bootleg remiksus populārām latviešu dziesmām. Šo vasaru Roberts iesāk ar remiksu Dona dziesmai «Dieviņš».

Roberts Lejasmeijers: «Ir sākusies kārtējā ballīšu vasara, kurā gribēju visus iepriecināt ar kādu jaunu latviešu dziesmas deju versiju. Nekad vēl nebiju remiksējis Dona mūziku, un dziesma «Dieviņš» šķita ļoti piemērota, lai to ietērptu deju mūzikas skanējumā. Pirmie testi ballītēs liecina, ka remikss ir sanācis veiksmīgs, par ko man liels prieks!»

Arī pats Dons ir pozitīvi novērtējis Roberta radīto remiksu un devis savu svētību remiksa izplatīšanai.

Roberta kontā jau ir daudzu populāru latviešu dziesmu remiksi, piemēram, «Ziemeļmeita», «Pēc lietus», «Vējā», «Es gribu dejot bugī» (dziesmas iekļautas Roberta Lejasmeijera remiksu albumā «Restaurācija», kas tika izdots 2008. gadā), kā arī paša radīti hiti kā «Rīts ir tālu vēl», «Dj sirds», ko iedziedājusi Liene Candy.

Paralēli dīdžeja karjerai Roberts vada Eiropas hitu topu «European Hit Radio» un pasaules deju hitu apskatu «Global Dance Chart».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu