«Dejo ar zvaigzni» dalībnieki satiekas jautrā burziņā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 18. maijā, restorāna «Felicita» vasaras dārzā notika šova «Dejo ar zvaigzni» ceturtās sezonas dalībnieku atkalsatikšanās pasākums.

Šova producente Ingrīda Ozoliņa: «Ir pagājuši nu jau trīs gadi, kopš mēs visi kopā guvām baudu un prieku, ļaujoties dejas burvībai. Protams, ne bez fiziskas piepūles, negulētām naktīm un vēlmes būt uzvarētājam. Šobrīd vairs nav tik būtiski, ar kādām atzīmēm dejas novērtēja žūrija, daudz svarīgāk, ka «Dejo ar zvaigzni» ceturtās sezonas komanda vienmēr būs uzvarētāji - katrs atsevišķi un visi kopā.»

Ballīti apmeklēja uzņēmēja Svetlana Leva, aktrise Evija Skulte, dziedātāja Lolita Novikova, Mārtiņš Oliņš, žurnālists Ansis Pūpols, personības izaugsmes trenere Anna Krimele, kā arī viņu deju partneri un otrās pusītes.

Kā zināms, šova ceturtajā sezonā uzvaras laurus plūca dziedātāja un topošā režisore Liene Greifāne ar deju partneri Viktoru Haritonovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu