Meganas Mārklas tēvs varētu neapmeklēt karaliskās kāzas

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas šosestdien gaidāmās kāzas varētu neapmeklēt Mārklas tēvs Tomass.

Tomass Mārkls pavēstīja izklaides ziņu vietnei TMZ, ka ir nolēmis neapmeklēt savas meitas kāzu ceremoniju.

Britu tabloīds «Mail on Sunday» pirms tam ziņoja, ka Tomass Mārkls esot sarīkojis fotosesiju ar paparaci. Fotogrāfijās redzams, kā viņš pielaiko kāzu uzvalku un lasa rakstus par savu meitu.

Britu tabloīds «Daily Mirror» vēstījis, ka fotogrāfijas pārdotas par 100 000 dolāru (83 000 eiro).

Mārkls esot izteicis, ka nevēloties radīt diskomfortu savai meitai, apmeklējot kāzas.

Kensingtonas pils paziņoja, ka tas Meganai Mārklai ir «dziļi personīgs brīdis».

«Viņa un princis Harijs vēlreiz lūdz izrādīt sapratni un cieņu Mārkla kungam šajā sarežģītajā situācija,» piebilsts paziņojumā.

Kensingtonas pils tomēr neapstiprināja, ka Tomass Mārkls neapmeklēs kāzu ceremoniju.

Viņam šonedēļ bija plānots pirmo reizi satikt princi Hariju, kā arī karalieni Elizabeti II un viņas dzīvesbiedru princi Filipu, lai pēc tam vestu meitu pie altāra.

Harija un Mārklas kāzas notiks 19.maijā Svēta Džordža kapelā Vindzoras pilī. Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi un aptuveni 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no sabiedrības vidus varēs apsveikt jauno pāri pie baznīcas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu