Tiešraides izjaukšana var izmaksāt 2 miljonus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas pārstāves SuRie uzstāšanās laikā «Eirovīzijas» finālā uz skatuves izskrēja vīrietis, kurš teju izjauca dziedātājas priekšnesumu. Kā no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle, šobrīd tiek skaidroti notikušā apstākļi, tomēr jau tagad ir zināms, kādu sodu par šo var saņemt tie, kas pieļāva šo incidentu.

Šobrīd tiek skaidrota incidenta autora personība un ir pilnībā pārtraukta fanu un arī žurnālistu kustība no preses centra uz pasākumu.

Tiek lēsts, ka aptuvenais sods naudas izteiksmē varētu būt ap 2 miljoniem. Pēc koncerta tiks izvērtēta arī policijas un apsardzes atbildība pie notikušā incidenta.

Kā zināms, Lielbritānijas pārstāves uzstāšanās laikā uz skatuves pēkšņi parādījās vīrietis, kurš izrāva dziedātājai mikrofonu no rokām un izkliedza frāzes par «britu medijiem, nacistiem un brīvību», ziņo vairāki ārvalstu ziņu portāli, kā arī sociālo tīklu lietotāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu