Par šiem tērpiem ļaudis trina mēles! «Eirovīzijas» pirmā pusfināla «pērles»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Otrdien, 8. maijā, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā risinājās «Eirovīzijas» pirmais pusfināls. Kā jau katru gadu, arī šoreiz dalībnieki pārspēja cits citu ar košu tērpu izvēli. Lūk, pieci iespaidīgākie pirmā pusfināla dalībnieku apģērbi!

 
Foto: ITAR-TAS/Scanpix

Islandietim Latvijas forma Olimpiskajām spēlēm

Šā gada Islandes pārstāvja Ari Olafsona tērps «dīvānu ekspertu» vidē tiek salīdzināts ar Latvijas olimpisko formu. Un, patiešām, Ari apģērbā dominē sarkanā un baltā krāsa, kā arī ornamenti, kas līdzinās latviešu rakstu zīmēm.

 
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Beļģiete priecē ar plikumiem

Beļģijas pārstāve Sennek uz skatuves kāpa teju caurspīdīgā tērpā, kas veiksmīgi novērsa uzmanību no viņas dzīvā izpildījuma.

 
Foto: ap/scanpix

Igaunietes kleita špikota no pasaulslavenas dziedātājas

Mūsu kaimiņzemes Igaunijas pārstāves Elīnas Nečajevas priekšnesums sociālajos tīklos tika atzīts par vienu no labākajiem pirmajā pusfinālā. Iemesls tam ir ne tikai Elīnas fantastiskā balss, bet arī viņas tērps, kas burtiski mainīja krāsas! Acīgākie skatītāji gan zina teikt, ka igauniete ideju aizguvusi no pasaulslavenās dziedātājas Dženiferas Lopesas.

 
Foto: AFP/Scanpix

Izraēliete iet «Triana Park» pēdās

Par vienu no apspriestākajām šā gada «Eirovīzijas» dalībniecēm ir kļuvusi izraēliete Netta, kuras vizuālais tēls vien ir mēļu trīšanas vērts. Vai pamanījāt kādas līdzības ar pērnā gada Latvijas pārstāvju «Triana Park» solisti Agnesi Rakovsku?

 
Foto: AP/SCANPIX

«Ugunīgā» kipriete

Ar vienu no «spridzīgākajiem» priekšnesumiem «Eirovīzijas» pirmajā pusfinālā pārsteidza Kipras pārstāve Eleni Foureira. Apbrīnas vērtas bija gan viņas deju kustības, gan spožais tērps. Novērtē pats!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu