Modele iziet Londonas ielās, satuntulējusies no galvas līdz kājām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Ne visas modeles vēlas vienmēr izskatīties nevainojami – dažreiz vienkārši gribas uzvilkt džemperi, treniņbikses un botas. Tādā izskatā Londonā pastaigā devusies arī britu skaistule Advoa Aboa.

Modele pa Notinghilas ielām defilēja ērtā apģērbā, neaizmirstot par elegantiem aksesuāriem – zelta krāsas gredzeniem un auskariem, leopardraksta saulesbrillēm un vairākus tūkstošus vērtu zīmola «Fendi» somiņu.

25 gadus vecā Aboa savas karjeras laikā ir bijusi redzama, piemēram, uz žurnālu «Vogue» un «Allure» vākiem, kā arī strādājusi ar vairākiem visā pasaulē labi pazīstamiem zīmoliem, tostarp «Chanel», «Giorgio Armani», «Burberry», «Dior», «Calvin Klein», «Marc Jacobs» un «H&M».

Leisurely stroll through the Chanel Forest this morning. Thank you so much @chanelofficial and #karllagerfeld for having me walk in your show, such a beautiful show...thank you for the continuous support. Mad mad love to @tompecheux and @sammcknight1 #paulgivesthebesthaircuts Camera Work - @ediebcampbell

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

Uz augšu