Laura Rizoto par gatavošanos Eirovīzijai: Aizkulisēs nevalda konkurences atmosfēra

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Konkursa «Supernova 2018» uzvarētāja, brazīliete ar latviešu saknēm Laura Rizoto (Laura Rizzotto) intervijā ar žurnālu «Vakara Ziņas» atklāja, ka ballītēs pirms Eirovīzijas jau ir paspējusi sadraudzēties ar daudzu valstu pārstāvjiem.

«Šogad Eirovīzijas konkursā ir daudz lielisku un tik dažādu talantu. Man bija jauka saskarsme ar dalībniekiem no Spānijas, Īrijas, Lielbritānijas, Austrālijas, Šveices, Dānijas, Austrijas un Čehijas. Šajās pirmskonkursa ballītēs es satiku lielāko daļu no visiem Eirovīzijas dalībniekiem. Mēs sociālajos medijos esam izveidojuši paši savu grupu, kurā komunicējam un, domājams, sarakstīsimies arī pēc konkursa beigām. Aizkulisēs patiesībā nevalda konkurences vai cīņas atmosfēra. Mēs esam diezgan draudzīgi, jo apbrīnojam un cienām cits cita radošo darbu un kopā ir jautrāk. Mūs visus vieno kaisle pret mūziku un sapnis pārstāvēt savu valsti konkursā, cik vien labi iespējams,» izdevumam atklāja dziedātāja.

Lisboa, nos vemos em Maio! Next stop: MADRID! ???♥️

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

Kā jau ziņots, Laura otrajā pusfinālā 10. maijā Portugālē uz lielās Eirovīzijas skatuves kāps ar 14. kārtas numuru.

Ar viņu kopā uzstāsies arī dziedātāji no Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas.

Laura Rizoto konkursā izpildīs dziesmu «Funny Girl».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu