Atkal un atkal! 5 reizes, kad Melānija publiski noraidījusi Trampa pieskārienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais ASV prezidents Baraks Obama un viņa sieva Mišela Obama arī publiskos pasākumos nekautrējās izrādīt viens otram savu mīlestību, turpretī to pavisam noteikti nevarētu sacīt par tagadējo prezidentu Donaldu Trampu un viņa kundzi Melāniju. Ne reizi vien medijiem ir izdevies iemūžināt mirkļus, kad Melānija visai veiksmīgi atraida sava vīra pieskārienu un izskatās vienkārši nelaimīga... Lūk, pieci spilgtākie mirkļi, kuros redzams, ka Trampu ģimenē ir krīze.

 
Foto: Sipa/Scanpix

Izraēlas sarkanais paklājs

Pērnā gada maijā Trampu pāris ieradās Izraēlā. Viņiem par godu pat bija izlikts sarkanais paklājs pa kuru ASV prezidents un pirmā lēdija gāja ar ievērojamu distanci.

 
Foto: Sipa/Scanpix

Francijas līdera sagaidīšana

Šonedēļ Francijas prezidents Emanuels Makrons ar dzīvesbiedri Brižitu viesojas trīs dienu vizītē ASV.

Lai arī Trampu pāris sagaidīja viesus, sadevušies rokās, ASV prezidentam vajadzēja papūlēties, lai satvertu Melānijas roku.

 
Foto: LaPresse/Scanpix

Izkāpšana no lidmašīnas

Ierodoties Romā, Donalds Tramps piedāvāja sievai roku, lai viņai būtu vieglāk nokāpt lejā pa lidmašīnas kāpnēm. Arī šo laipno žestu Melānija noraidīja.

 
Foto: REUTERS/Scanpix

Inaugurācijas ceremonija

Šī bija viena no pirmajām epizodēm, kas medijiem lika pievērst pastiprinātu uzmanību abu attiecībām, - Trampa inaugurācijas ceremonijā Melānija smaida, bet līdzko Donalds no viņas novēršas - tā ASV pirmās lēdijas sejā paveras pavisam cits skats...

 
Foto: AFP/Scanpix

Neveiklais mētelītis

Gada sākumā Trampu pāris devās uz Ohaio, ASV. Arī šajā braucienā Melānijai izdevās veiksmīgi izvairīties no Donalda rokas satvēriena, pateicoties savam mētelim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu