Lūk, kā jāģērbjas «Coachella»! «Victoria's Secret» modeļu festivāla šiks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Starp neskaitāmajiem slavenajiem festivāla «Coachella» apmeklētājiem šogad bijušas arī «Victoria's Secret» modeles Sāra Sampaio (Sara Sampaio) un Jasmīna Tūksa (Jasmine Tookes).

Skaistules uz šo pasākumu bija izvēlējušās drosmīgus tērpus, nebaidoties «parādīt ādu». Portugāļu modele Sampio bija tērpusies divdaļīgā maigi rozā un baltas krāsas kostīmā, savukārt viņas kolēģe, amerikāņu modele Tūksa atpūtu baudīja pilnībā caurspīdīgā melnā kleitiņā.

Abas modes industrijas darbones uz festivālu bija ņēmušas līdzi savus mīļotos vīriešus.

Kā zināms, ASV mūzikas un mākslas pavasara festivāla «Coachella Valley Music and Arts Festival» norises vieta tradicionāli ir Kalifornijas štata Indio pilsētā polo klubā «Empire Polo Field».

Festivāls notiek kopš 1999. gada un ir kļuvis par vienu no apmeklētākajiem un pelnošākajiem mākslas un mūzikas festivāliem Amerikā, kuru apmeklē ne tikai tūkstošiem mūzikas un mākslas mīļotāju, bet arī slavenības.

Šogad «Coachella» norisinās no 13. līdz 22. aprīlim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu