Arī Latvijā uz lielajiem ekrāniem Dveina Džonsona jaunais grāvējs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Amerikā īpaši veiksmīgi startējušais asa sižeta zinātniskais trilleris «Postītāji» («Rampage») ar populāro aktieri un cīkstoni Dveinu Džonsonu galvenajā lomā skatāms arī Latvijas kinoteātros.

Filmas sižets tapis pēc pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu videospēles motīviem, un stāsta centrālais varonis ir primatologs Deiviss. Daudz labprātāk zinātnieks uzturas dzīvnieku, nevis cilvēku sabiedrībā, un ciešākā draudzība viņu saista ar gorillu, par kuru viņš rūpējies kopš mazotnes. Taču nelikumīgu ģenētisko eksperimentu rezultātā mierīgais pērtiķis tiek pārvērsts par milzīga auguma agresīvu mutantu, turklāt izrādās, ka viņš nav vienīgais modificētais dzīvnieks. Kamēr jaunradītie plēsēji siro pa Ziemeļameriku, iznīcinot savā ceļā pilnīgi visu, Deiviss cenšas novērst globālo katastrofu un glābt mežonīgo zvēru, kas reiz bija viņa draugs.

Kā ārvalstu presei atzina pats aktieris Dveins Džonsons, tad filmēšanās konkrētās videospēles ekranizācija ir viņa sapņa piepildījums, jo bijis spēles fans kopš tīņa gadiem.

Zinātniskā trillera režisors Breds Peitons ir pieredzējis asu sižetu filmu režijā («Sanandreasa lūzums», «Ceļojums uz Noslēpumu salu 3D») un savu meistarību pierāda arī šoreiz.

Filmā filmējušies: «Oskara» nominante Neomija Herisa («Mēnesgaisma»), Džefrijs Dīns Morgans (seriāls «Staigājošie miroņi»), Džo Manganello (seriāls «Īstās asinis») un Mālina Okermane («Sargi»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu