Laura Rizoto Amsterdamā izstaro seksapīlu izaicinošā tērpā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Šā gada konkursa «Supernova» uzvarētāja, brazīliete ar latviešu saknēm Laura Rizoto (Laura Rizzotto), gatavojoties Eirovīzijai, regulāri ceļo, lai kopā ar pārējiem konkursa dalībniekiem piedalītos «pre-party» jeb iesildīšanas pasākumos dažādās valstīs.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas pārstāve Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā pēc uzstāšanās koncertzālē «AFAS Live» bija redzama visnotaļ izaicinošā tērpā – īsos melnas ādas svārciņos, melnā krūšturī un caurspīdīgā krekliņā, pieskaņojot šim apģērbam košus, sarkanus garos zābakus.

Kā ierasts, Lauras kaklu rotāja ķēdīte ar kulonu, kurā attēlota senlatvju saules zīme.

Amsterdam ♥️✨? ? by @mintandmusic

A post shared by Laura Rizzotto (@laurarizzotto) on

Jau ziņots, ka Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli Portugāles galvaspilsētā notiks 8. un 10. maijā, bet pusfināls – 12. maijā. Latviju Eirovīzijā šogad pārstāvēs Laura Rizoto ar dziesmu «Funny Girl», Lietuvu Ieva Zasimauskaite ar dziesmu «When We're Old», bet Igauniju - Elīna Ņečajeva ar dziesmu «La Forza».

Laura otrajā pusfinālā, kas norisināsies 10. maijā, uzstāsies ar 14. kārtas numuru. Šajā vakarā uzstāsies arī dziedātāji no Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu