Rasels Krovs šķiršanos no sievas nosvin ar izsoli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Nosvinot savu 54. dzimšanas dienu, kā arī šķiršanos no sievas, austrāliešu aktieris Rasels Krovs sarīkojis izsoli, kurā ikviens interesents savā īpašumā varēja iegūt autentiskus suvenīrus no filmām, kurās piedalījies aktieris, kā arī kādu no viņa personīgajām lietām.

Kā informē ārvalstu mediji, izsolē, kuras nosaukumus ir «Art of Divorce», bija iespēja iegādāties Krova bruņas no pasaulslavenā «Gladiatora», kā arī romiešu kaujas ratus un divus zirgus, kas tika izmantoti filmas vajadzībām.

Tāpat tika izsolīta 128 gadus veca vijole no filmas «Master and Commander», tomēr vislielāko sajūsmu radīja aktiera vīrieša lepnuma sargi jeb bondāža no kinolentes «Cinderella Man».

Krovs izsolīja arī dinozaura galvaskausu, kuru viņš ieguva īpašumā pēc kādas jautras «pasēdēšanas» ar aktieri Leonardo di Kaprio. Mūziķis par iespaidīgu summu izsolījis arī savu ģitāru kolekciju.

Krovs pēc piecu stundu ilgās izsoles sociālajā vietnē «Twitter» paziņojis, ka viņš ieguvis 3,7 miljonus dolāru.

Aktieris mija gredzenus ar Danielu Spenseri 2003. gadā. Lai arī pāris nolēma pielikt punktu savām attiecībām pirms pieciem gadiem, tikai tagad abu laulība tikusi oficiāli šķirta. Pārim ir divi dēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu