«The Sound Poets» prezentē aizkustinošu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Grupa «The Sound Poets» 9. aprīlī laidusi klajā jaunu singlu «Nav par vēlu» kopā ar videoklipu. Šajā dienā sākusies arī biļešu tirdzniecība uz grupas gaidāmā albuma «Trīs» koncertu, kas 20. oktobrī notiks «Arēnā Rīga».

«Dziesma ir radusies kanādiešu filmas «Café de Flore» iespaidā. Stāsts par diviem cilvēkiem, kuri reiz satikās, bet dzīves apstākļi viņus izšķīra. Atkalsatikšanās filmā notiek jau citā dzīvē,» stāsta grupas solists Jānis Aišpurs, kas pie dziesmas teksta strādājis kopā ar Kārli un Alisi Jostiem.

Videoklipa radošo komandu veido Kristaps Ločmelis (režija, specefekti), Elvijs Pārpucis (režija, kamera, montāža), Toms Ločmelis (tehnika) un Reinis H. Aristovs (krāsu korekcija).

«Nav par vēlu» ir otrais singls no vasaras beigās gaidāmā «The Sound Poets» albuma «Trīs». Tajā būs iekļautas 11 dziesmas latviešu valodā. Jaunais singls pieejams arī «Spotify», «iTunes», «Apple Music» un citās digitālajās mūzikas platformās.

Koncerts «Arēnā Rīga» būs ambiciozākais projekts grupas pastāvēšanas vēsturē, kas sadarbībā ar izcilākajiem scenogrāfijas un skatuves māksliniekiem paredz kļūt par koncerta apmeklētājiem vēl neredzētu audiālu un vizuālu baudījumu.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un internetā.

www.thesoundpoets.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu