Šiki! Tā izskatās Dagmāras Legantes glaunais Rīgas dzīvoklis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA & facebook.com/dagmara.legante

Fotogrāfe un TV personība Dagmāra Legante (40), kura ar ģimeni mitinās Mārupē, sociālajā tīklā «Facebook» marta beigās paziņoja, ka viņas dzīvoklis Rīgā ir gatavs jauniem īrniekiem.

«Teikšu īsi: gaišs, tikko izremontēts dzīvoklis gatavs uzņemt jaunus īrniekus. Miera iela 90, 3. stāvs, 56,6 m2. Plānojums: divas izolētas istabas, virtuve, koridors, sanmezgls, lodžija. Dzīvokļa logi vērsti gan uz Miera ielas, gan uz iekšpagalma un Klusās ielas pusi. Slēgta, kopta kāpņu telpa, lifts, novietne ratiem/riteņiem. Sabiedriskā transporta pietura pie mājas. 400 EUR+komunālie. Dzīvoklī ilgi ritējusi jautra, jauka, radoša un arī ģimenes dzīve,» raksta šova «Supernova 2018» vadītāja.

Viens no ieraksta komentētājiem gan norāda, ka virtuvē trūkst tvaika nosūcēja, uz ko Legante atbild: «Salātus gatavojot nevajadzēja, bet, ja kas, pielikt tur var. [..] Būs, kas šmorē, uzlikšu.»

Dagmāras Legantes dzīvokļa pārdošanas sludinājums

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu