Ielūkojies klavesīnistes Ainas Kalnciemas koncertā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valters Pelns

Otrajās Lieldienās izcilā un pieredzes bagātā klavesīna soliste Aina Kalnciema turpināja Liepājas koncertzāles «Lielais dzintars» jauno kamerzāles koncertu sēriju «Personīgi». Ar izsmalcinātu spēles stilu apveltītā klavesīniste koncertā pārlūkoja dažādu gadsimtu autoru opusus klavesīnam. Sākot no Domeniko Skarlati baroka laika sonātēm, Dmitrija Bortņanska un Jozefa Nikolā Rojē darbiem, beidzot ar mūsdienu latviešu autoru kompozīcijām - Jura Karlsona «Sāpju cerību noktirni» un Pētera Vaska «Cantata». Aplūko foto!

Pateicoties sērijas «Personīgi» atbalstītājam SIA «Prike Latvija», koncerta apmeklētājiem vakara noslēgumā bija iespēja aizvadīt sarunas ar mākslinieci neoficiālā gaisotnē. Sēriju 27. maijā turpinās Kārļa Auziņa starptautiskais džeza kvartets ar programmu «Skaņu gleznas», bet rudens sezonā cikls piedāvās vēl trīs starptautiskus notikumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu