Ingmārs Līdaka atklāj, kāpēc ne par kādu naudu nešķirsies no ūsām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

«Ūsas neesmu dzinis kopš 1986. gada, kad dienēju armijā,» televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» atklājis zoologs un Saeimas deputāts Ingmārs Līdaka, kurš pavisam nesen kļuvis par Rīgas Zooloģiskā dārza valdes priekšsēdētāju.

Ingmārs neslēpj - kad 19 gadu vecumā sācis audzēt ūsas, tās viņam bijušas arī kā sava veida statusa zīme - sak, esmu jau cienījams cilvēks armijā, kurš dienējis ilgāk par pusgadu! Taču kā ir šobrīd? Kāpēc politiķis ne par kādu naudu nav gatavs mainīt savu ierasto stilu un šķirties no ūsām, kas jau kļuvušas par viņa «firmas zīmi»?

Ingmāram ir sava versija, kāpēc viņš tik cītīgi tās turpina kopt un audzēt: «Es diezgan bieži filmēju dabā un nakšņoju mežā. Un tur kādreiz guļot mute paliek pusvirus – un tad nezini, kāds kukainītis tai mutē ielīdīs. Tagad es zinu, ka ikviena muša, pirms ielīdīs man mutē guļošam, būs tomēr kājas noslaucījusi,» raidījumā joko Ingmārs Līdaka.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu