Noskaidrots «Izklausies redzēts» sestā raidījuma uzvarētājs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Sestajā raidījumā savu pirmo uzvaru šova «Izklausies redzēts» ceturtajā sezonā izcīnīja Veronika Plotņikova, kura, uzzinot par uzvaru, neslēpa, ka emocijas ir labas un priekšnesumu vēlas atkārtot.

Šajā reizē šovā par muzikālu pārsteigumu parūpējās «Izklausies redzēts» otrās sezonas uzvarētājs Kristaps Rasims. Viņš izpildīja vienu no saviem spilgtākajiem priekšnesumiem, iejūtoties grupas «The Prodigy» solista Kīta Flinta tēlā un uzrīkojot kārtīgu un ugunīgu jandāliņu pie dziesmas «Firestarter».

Šovakar žūrija un paši dalībnieki lēma, ka 3. vieta ar 40 punktiem pienākas Jurim Jopem, 2. vietā ar 53 punktiem ierindojas Nauris Brikmanis, bet par trešā raidījuma uzvarētāju, saņemot 55 punktus, kļūst Veronika Plotņikova, kas pārtapa par Širliju Baseju.

Nākamajā svētdienā Evilena Protektore pārtaps par leģendāro Aretu Franklinu (Aretha Franklin), Edgars Pujāts iejutīsies Psy ādā, Atis Ieviņš pārtaps par grupu «Scissor Sisters», Raimonda Vazdika būs Olga Rajecka, Aija Vītoliņa – Sia, Juris Jope – Jānis Sproģis, Nauris Brikmanis – Roberts Gobziņš, bet Veronika Plotņikova būs Laiza Minelli (Liza Minelli).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu