Upmane-Holšteine atklāj Lieldienu tradīciju, kuru ar bērniem piekopj visu gadu

Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupas "Astro’n’out" soliste Māra Upmane-Holšteine
Grupas "Astro’n’out" soliste Māra Upmane-Holšteine Foto: Ieva Leiniša/LETA

Grupas «Astro’n’out» soliste Māra Upmane-Holšteine, kura kopā ar vīru, mūziķi Goran Gora jeb Jāni Holšteinu-Upmani audzina divus bērnus, Ronju un Ezru Klāvu, sarunā ar TVNET 2018. gadā atklāja, ka viņi vienu Lieldienu tradīciju piekopj ne tikai šajos svētkos, bet ik nedēļas.

«Vistu olas mēs ēdam diezgan bieži arī ārpus Lieldienām. Mums ģimenē ir iegājies, lai brokastis padarītu interesantākas, sisties ar olām visu cauru gadu. Tā ir Lieldienu tradīcija, kuru pārņēmām, lai pierunātu bērnus ēst olas. Tas baigi labi strādā! Mums gan meita reizēm ļoti pārdzīvo, jo to uztver otrādi – ja ola nav saplīsusi, viņa saka, ka nesanāca,» tā dziedātāja.

Upmane-Holšteine pastāstīja, ka šajos svētkos, protams, iecienījusi arī šokolādes olas un zaķus, bet, viņasprāt, ir jāievēro mērenība: «Es domāju, ka visam jābūt līdzsvarā, kaut arī šokolādes olu brīnums ir saglabājies no bērnības lielāks nekā īsto olu.»

Izrādās, ka viņa nekad nav tā īsti ticējusi Lieldienu zaķim: «Es zināju, ka olas jāmeklē dārzā. Vienā brīdī no olu meklētājiem mēs vienkārši kļuvām par olu slēpējiem un tas joprojām bija aizraujoši, līdz ar to man nebija nekāda sabrukusī bērnu ilūzija.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu