Slavenību pelēkā ikdiena: Eštona Kučera un Milas Kunisas brīvdiena ar bērniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AKM images/GSI media/Vida press

Lai gan slavenus aktierus bieži redzam piedalāmies nozīmīgās kino industrijas balvu pasniegšanas ceremonijās, pirmizrādēs vai pametam šikus restorānus, viņu ikdiena reizēm ir tikpat pelēka kā jebkuriem vecākiem.

Paparaci iemūžinājuši, kā viens no slavenākajiem Holivudas pāriem, aktieri Mila Kunisa (34) un Eštons Kučers (40), savu brīvo dienu pavada kopā ar bērniem – meitu Vaijetu (3) un dēlu Dimitri (1).

Ģimene bija tērpusies vienkāršā un ērtā apģērbā. Dodoties ārā no kādas ēstuves Losandželosā, Kunisa vienā rokā turēja dzērienu, bet pie otras Vaijetu, kamēr Kučers nesa Dimitri, otrā rokā turot gan dzērienu, gan baltu papīra maisiņu.

Kā zināms, pāris salaulājās 2015. gada vasarā. Kaut arī abi ir pazīstami kopš pusaudžu gadiem, kad filmējās komēdijseriālā «That '70s Show», romantiskas jūtas starp abiem uzvirmoja 2012. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu