Tallinas festivālā «Sweet Spot» uzstāsies «London Grammar», «Mew» u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunais «Sweet Spot» festivāls norisināsies Tallinas «Radošā katla» parkā (Kultuuri - katla park) 27. un 28. jūlijā un piedāvās iespēju izbaudīt divu dienu piedzīvojumu, piepildītu ar kvalitatīvu mūziku un labāko pilsētas festivāla pieredzi. Pirmie festivāla izziņotie mākslinieki ir «London Grammar», «Mew», Hosē Gonzaless (Jose Gonzales), «Trad.Attack» un daudzi citi, kuri kāps uz festivāla piecām skatuvēm.

Biļetes būs pieejamas no 4. aprīļa festivāla mājas lapā www.sweetspotfestival.eu un visā «Biļešu servisa» tīklā.

«Sweet Spot» festivāls norisināsies pirmo reizi šovasar 27. un 28. jūlijā Tallinas «Radošā katla» parkā (Kultuuri - katla park). Festivāla organizatoru fokuss ir vērsts uz brīnišķīgāko un aizraujošāko mākslinieku iekļaušanu programmā, neskatoties, kuram mūzikas žanram tie pieder, kā arī uz pilsētas festivāla pieredzes baudīšanu - ēdienus un dzērienus nodrošinās tikai labākie pilsētas restorāni un šefpavāri, kā arī vizuālo festivāla pusi radīs īpaši mākslinieki. Festivāls liks aizmirst pilsētas trokšņus un ļaus izbaudīt siltās vasaras naktis fantastiskā atmosfērā.

Festivāls piedāvās gan pasaules klases māksliniekus, gan labākos pašmāju māksliniekus. «London Grammar» ir sapņaini melanholisks britu elektropopa trio, kurš savu atzinību ieguvis jau ar pirmo albumu «If You Wait» (skat. recenziju) 2013. gadā.

Dāņu alternatīvā rok-grupa «Mew», ko nesen skatījām vaigā «Positivus», jau kopš 1995. gada ir izdevusi septiņus studijas albumus. Grupas dalībnieki dēvē savu mūzikas stilu kā «indie stadium» un viņu klausītāji tam piekrīt - viņu mūzika ir episka, bet ne uzpūsts, sapņaini dārdošs pops.

Mūzikas autors un izpildītājs no Zviedrijas Hosē Gonzaless ir sen iemīļots ne tikai pasaulē, bet arī tepat Latvijā. Viņš uzstājies arī Rīgā un festivālā «Positivus».

«Trad.Attack» vārds neprasa nekādu ievadu un viņu ambiciozais plāns uzstāties visās pasaules valstīs jau drīz liks runāt par viņiem visos nostūros. «Trad.Attack» dalībnieks Jalmar Vabarna apvienības uzstāšanos festivālā komentē: «Tallina jau sen bija pelnījusi pasaules klases festivālu. Ir lieliski, ka tas beidzot piepildās. Mēs nevaram vien sagaidīt, kad redzēsim, kā tas viss izskatīsies! No savas puses mēs apsolām labi sagatavotu spožāko uzstāšanos kāda bijusi!»

Papildus jau minētajiem māksliniekiem festivāla programmā ir apstiprināts populārais ukraiņu duets 5'Nizza, Igaunijas pašmāju brīnišķīgie mākslinieki Vaiko Eplik, Leslie Da Bass, Miljardid, Chalice, Reket, Mahavok, kā arī Somijas fantastiskie Onni Boi un Pyhimys. Programma jau drīzumā tiks papildināta.

Festivāla biļetes būs pārdošanā no 4. aprīļa www.sweetspotfestival.eu un visā «Biļešu servisa» tīklā. Tas norisināsies 27. un 28. jūlijā Tallinas «Radošā katla» parkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu