Ieskaties «Izklausies redzēts» gaidāmā raidījuma aizkulisēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

18. martā raidījumam šova «Izklausies redzēts» dalībnieki sagatavojuši pavasarīgus un spilgtus priekšnesumus, kas spēs pārsteigt un aizraut skatītājus pie TV ekrāniem. Ar sen gaidītu priekšnesumu piektajā raidījuma izskaņā ikvienu iepriecinās arī muzikālā šova «X Faktors» fināliste Adriana Miglāne.

Piektajā raidījumā «Izklausies redzēts» ceturtās sezonas dalībnieki iejutīsies mūziķu ādās, kuri mainījuši kā Latvijas, tā pasaules mūzikas vēsturi. Ar vienīgo uzstāšanos latviešu mēlē iepriecinās «Svešās sejas» aktieris Edgars Pujāts, iejūtoties Latvijā iemīļotā izpildītāja Igo ādā un izpildot «Kā tanī senā dziesmā».

Savukārt par Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu pārtaps aktrise Veronika Plotņikova, kura izpildīs «Ты и я, мы оба правы», bet Juris Jope piedzīvos dubultpārmaiņas, pārtopot par Verku Serdjučku (Верка Сердючка), un iekustinās visus ar dziesmas «Dancing Lasha Tumbai» palīdzību.

Karaliskus priekšnesumus sniegs Atis Ieviņš un Nauris Brikmanis – Atis iejutīsies pasaulē iemīļotās grupas «Kings of Leon» solista Keileba Folovila ādā, izpildot «Sex on fire», bet Nauris Brikmanis pārtaps par King Charles, dziedot «Bam bam».

Aktrise Raimonda Vazdika pārtaps par Amandu Līru (Amanda Lear) un izpildīs «Follow me». Savukārt Aija Vītoliņa un Evilena Protekrore pārtaps par dāmām, kas iekarojušas miljoniem siržu – Aija izjutīs, kā ir būt kolorītajai Lēdijai Gāgai (Lady Gaga), dziedot «Born this way», bet Evilena izpildīs lirisko dziesmu «Young and beautiful», iejūtoties Lana Del Ray ādā.

Dodieties krāšņā muzikālā piedzīvojumā kopā ar mūsu lieliskajiem māksliniekiem svētdienās plkst. 20.00 kanālā «TV3»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu