Kendala Dženere kliedē baumas par savu seksuālo orientāciju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Modele un realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne Kendala Dženere šā gada aprīļa izdevumam «Vogue» kliedējusi baumas par to, ka viņai, iespējams, simpatizē sava dzimuma pārstāves.

Dženere noraidījusi baumas par viņas netradicionālo seksuālo orientāciju. «Es domāju tas ir tāpēc, ka es no māsām atšķiros ar to, ka neizrādu savus puišus. Mani neviens nav redzējis kopā ar pretējo dzimumu. Es nedomāju, ka manī mīt biseksuālas sievietes vai lesbietes «kauls». Es nezinu, kas zina?! Es esmu par dažādu pieredzi, bet nekad agrāk neesmu bijusi tādā situācijā. (..) Manī ir šī vīrišķā enerģija, bet, atbildot uz jūsu jautājumu, nē, es neesmu lesbiete. Man nav ko slēpt,» atklāja modele.

Tāpat Kendala deva mājienu, ka viņu ar basketbolistu Bleiku Grifinu vieno kas vairāk par draudzību. «Man patīk mana privātā dzīve. Jā, esmu priecīga. Viņš ir ļoti jauks. Man ir kāds, kurš izturas ļoti labi pret mani.»

Baumas par abu attiecībām uzplauka pērnā gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu