Baltkrievi «Super Besse» piedāvā jaunu singlu un video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gatavojoties Eiropas koncertturnejai, baltkrievu grupa «Super Besse» izdod dziesmu «Omut» (Atvars) no jaunākā albuma. ««Omut» bija neliels eksperiments mums pašiem, jo atšķirībā no citām mūsu dziesmām tai ir lēnāks temps, dziļāka un mierīgāka melodija. Videoversijā izmantojām materiālu, kas filmēts nesenā koncertturnejā Budapeštā,» stāsta grupas vokālists un galvenais dziesmu autors Maksims Kuļša.

Dziesma «Omut» iekļauta grupas otrajā albumā «La Nuit*», kas pagājušā gada nogalē iznāca Latvijas mūzikas izdevniecības «I Love You Records» apgādā. Šā gada martā ieraksts tika iekļauts Eiropas neatkarīgo mūzikas kompāniju asociācijas IMPALA veidotajā 2017. gada labāko albumu sarakstā.

Grupa «Super Besse» dibināta 2014. gadā Minskā un kopš tā laika sniegusi vairāk nekā 90 koncertu Eiropā, ar katru uzstāšanos iegūstot arvien jaunus fanus. Šopavasar «Super Besse» dodas Eiropas turnejā un no 5. aprīļa līdz 11. maijam spēlēs 16 koncertvietās Francijā, Vācijā, Nīderlandē, Čehijā un Šveicē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu