Kas aktuāls? 10 karstākās dziesmas Amerikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REUTERS/ScanPix/publicitātes

Ja aktīvi nesekojat līdzi tam, kas aktuāls populārajā mūzikā, tad jums lieti noderēs šis «Billboard 100» top10, kas ilustrē, kāda mūzika ir pieprasīta lielākajā mūzikas industrijas tirgus placī - ASV. Kā jau tas pēdējos gadus raksturīgi, dominē urbānā mūzika (hiphops, R&B) un viegla popmūzika. No rokmūzikas ne miņas. Lūk, ieskats nedēļas pirktākajos/straumētākajos singlos.

 
Foto: kadrs no video

10. Migos «Stir Fry»

Atlantas hiphopa apvienība «Migos» gada sākumā laida klajā jaunu albumu «Culture II». «Stir Fry» ir otrais oficiālais singls, kas izdots jau pagājušā gada decembrī. Dziesma izmantota kā galvenā muzikālā tēma NBA Visu zvaigžņu spēlē.

 
Foto: Publicitātes

9. The Weeknd & Kendrick Lamar «Pray For Me»

Kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» un reperis no Komptonas (Kalifornijā) Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) apvienojuši spēkus dziesmā «Pray For Me», kas iekļauta šobrīd ļoti populārajā filmas «Melnā pantera» (Black Panther) skaņu celiņā.

 
Foto: Publicitātes

8. Zedd, Maren Morris & Grey «The Middle»

Krievijā dzimušais dīdžejs Zedd, īstajā vārdā Antons Zaslavskis, radījis lipīgu popdziesmu, pieaicinot vienu no kantri mūzikas jaunajām zvaigznēm - vairākām «Grammy» balvām nominēto Merenu Morisu (Maren Morris). Ierakstā piedalās arī duets «Grey».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

7. BlocBoy JB un Drake «Look Alive»

21 gadu vecais reperis no Memfisas BlocBoy JB jeb īstajā vārdā Džeimss Beikers jau izdevis vairākus miksteipus, taču tikai tagad, pateicoties sadarbībai ar kanādiešu repa superzvaigzni Dreiku (Drake), par viņu uzzinājusi plašāka publika.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

6. Camila Cabello un Young Thug «Havana»

Nav grūti 21 gadu veco, no vaiga neapšaubāmi daiļo bijušo popgrupas «Fifth Harmony» dalībnieci Kamilu Kabeijo (Camila Cabello) preparēt dzeltenajā presē, rakstīt par viņas stila misēkļiem vai atpūtu peldkostīmā pludmalē, taču aiz šīs smukās sejiņas slēpjas kas vairāk - spēcīgs, talantīgs mākslinieks. Jaunā sieviete pati sacerējusi visas dziesmas savā debijas albumā, ieskaitot vienu no pagājušā gada labākajām popdziesmām «Havana», kura vēl aizvien atrodas «Billboard 100» pirmajā desmitā.

 
Foto: Ekrānuzņēmums

5. Bebe Rexha & Florida Georgia Line «Meant To Be»

Amerikāņu kantri mūzikas duets «Florida Georgia Line» (Tyler Hubbard un Brian Kelley) un dziedātāja Bibī Reksa (Bebe Rexha) apvienojušies kopdziesmā «Meant To Be», kurā iestrādāti popkantri elementi. Dziesma iekļauta Reksas nesenākajā EP «All Your Fault: Pt. 2».

 
Foto: REUTERS/Scanpix

4. Post Malone un Ty Dolla $ign «Psycho»

Repera Post Malone panākumi pēc grāvēja «Rockstar» turpinās ar dziesmu «Psycho», kurā ierepo arī Ty Dolla $ign. Dziesma ir trešais singls no gaidāmā jaunā Melouna albuma «Beerbongs & Bentleys».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

3. Bruno Mars & Cardi B «Finesse»

32 gadus vecais havajiešu izcelsmes amerikāņu dziedātājs Bruno Marss (Bruno Mars), īstajā vārdā Pīters Džīns Hernandezs, laidis klajā sava 2016. gada albuma «24K Magic» (24 karātu maģija) singla «Finesse» jaunu remiksa versiju, kurā piedalās šā brīža karstākā repere ASV - Kārdija Bī (Cardi B). Dziesmas krāsainais klips ir veltījums 90. gados populārajam komēdiju skeču šovam «In Living Color».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

2. Ed Sheeran «Perfect»

«Perfect» ir britu «rudā jēzus» Eda Šīrana ceturtais singls no komerciāli ļoti veiksmīgā albuma «÷».

 
Foto: Ekrānuzņēmums

1. Drake «God's Plan»

Kanādiešu repera Dreika uzvaras gājiens turpinās ar «Dieva plānu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu