Dziedātājai Laurai Railai dziesma romantisku klavieru pavadījumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dziedātāja Laura Raila jau kopš pašas pirmās viņas sakomponētās dziesmas vienmēr ir vēlējusies ierakstīt dziesmu ar klavierēm, nu beidzot šo sapni izdevies īstenot. Kādu laiku atpakaļ tika izdots debijas albums «Es gribēju ko teikt», kuram ir tāds pats nosaukums, kā albuma tituldziesmai.

Dziesmas ierakstā klavieres spēlē džeza pianists Viktors Ritovs.

«Es priecājos, ka Viktors piekrita uzaicinājumam vienoties manā dziesmā. Ļoti cienu viņu kā mākslinieku, savulaik, mācoties augstskolā, apguvu pie viņa veselus divus gadus džeza klavieres, man ļoti patika šīs stundas. Viktors ir plaši pieprasīts džeza mūziķis, spēlē arī Radio Bigbend,» stāsta dziedātāja.

«Pati dziesma ir vijīgs stāsts par pirmajām tikšanām, randiņiem, par nepacietīgo gaidīšanu, vijīgas klavieru melocijas un akordi uzbur skaistu stāstu. Atceros savus pirmos randiņus, kad ar drebošu sirdi uz tiem devos un pēc tam nevarēju sagaidīt nākamos, tas bija satraucošs laiks, kam tādam katrs ir gājis cauri,» piebilst Laura.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu