Uzzini, ko par «Kriminālās ekselences fondu» domā pašmāju slavenības!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kriminālkomēdijas «Kriminālās ekselences fonds» seansus kopš pirmizrādes 2. februārī jau ir apmeklējuši vairāk nekā 40 000 skatītāju, tajā skaitā arī Latvijā labi pazīstami cilvēki.

Kopumā par filmu video un arī sociālajos tīklos atzinīgi ir izteikušies Ansis Klintsons, Arnis Krauze, Artis Volfs, Baiba Sipeniece, Bruno Birmanis, Dita Rietuma, Ēriks Stendzenieks, Gatis Irbe, Ģirts Rozentāls, Gustavs Terzens, Ieva Adamss, Intars Rešetins, Ivo Kiršblats, Jānis Skutelis, Kaspars Upacieris, Marta Kukarane, Pauls Timrots, Renārs Zeltiņš, Shipsea, Silvija Radzobe, Toms Grēviņš, Valdis Melderis un neskaitāmi pašmāju kino skatītāji, mīļotāji un cienītāji.

Kā jau ziņots, filmas režisors ir Oskars Rupenheits. Tajā galvenajās lomās iejūtas Lauris Kļaviņš, Andris Daugaviņš, Jana Rubīna, Juris Riekstiņš un Māris Mičerevskis.

Kinolente stāsta par Imantu Veidi, kurš, rakstot scenāriju seriālam par krāpniekiem, kopā ar draugu Hariju Kuharjonoku izmēģina dažādas krāpšanas shēmas. Imants tik ļoti iejūtas jaunajā tēlā, ka pašam sakārojas kļūt par kriminālo autoritāti. Pie apvāršņa parādās veci blēži Duļķis un Aļģe, bet lielākais šķērslis ceļā uz kriminālās autoritātes statusu ir Imanta kaimiņiene.

Filma uzņemta bez valsts atbalsta. Projekta radošā komanda 2015.gadā ar iedzīvotāju atbalstu filmas veidošanai savāca 10 000 eiro finansējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu