Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no sociālajiem tīkliem

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, slavenas skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Britu TV realitātes šovu zvaigzne Lorena Poupa (Lauren Pope) savus «Instagram» sekotājus iepriecinājusi ar pikantu foto, kurā koķeti smaida kamerā vienos samta šortiņos. Tikai izlasot parakstu pie bildes, saprotam, ka 35 gadus vecā daiļava reklamē savu matu pieaudzēšanas līniju.

Ar nebēdnīgu foto bikini izcēlusies britu popzvaigzne «Charli XCX» (Charlotte Emma Aitchison), kas ir viena no jaunā popmūzikas viļņa spilgtākajām zvaigznēm. «Izaicinu savu iekšējo Harisonu Fordu,» viņa raksta pie foto, kurā redzama bikini.

channeling my inner Harrison Ford. ?

A post shared by CHARLI XCX (@charli_xcx) on

Seksīgākā «Playboy» vāka modele Sāra Džīna Andervuda (Sara Jean Underwood) savā «Instagram» labprāt publicē pikantus, erotiskus foto. Lūk, viens no nesenākajiem.

Melburnā dzīvojošā apakšveļas modele Eilīna Kesidija (Eileen Cassidy) dušā...

?

A post shared by EILEEN • CASSIDY (@eileencassidy_) on

Protams, reti kura «Nedēļas seksīguma» rubrika iztiek bez satriecošās brunetes Emīlijas Rataikovski (Emily Ratajkowski).

???

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (Maitland Ward), kura pirms diviem gadiem, vēl pirms hakeru uzbrukumiem, pati tīmeklī nopludināja savus kailfoto, turpina to darīt arī 2018. gadā. Vērīgākie televīzijas skatītāji Vordu, iespējams, atceras no seriāla «Hameleonu rotaļas», kurā viņa no 1994. līdz 1996. gadam atveidoja Džesiku Foresteri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu