Silvestrs «Rokijs» Stalone: kā gadu laikā mainījies pasaulslavenais aktieris

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Amerikāņu aktiera Silvestra Stalones vārds nebūt nav svešs - viņš dzīves laikā nospēlējis tādas raksturlomas, par kurām vien retais var sapņot, - Stalone iejuties drosmīgā kareivja Rembo ādā un iedvesmojis daudzus bokserus visā pasaulē, būdams Rokijs Balboa.

Stalone (īstajā vārdā Maikls Silvestrs Gardenzio Stalone) ir dzimis 1946. gada 6. jūlijā Ņujorkā, ASV.

Aktiera karjeru sāka 1969. gadā, un jau 1976. gadā pie kino skatītājiem nonāca pirmā «Rokija» filma. Šo gadu laikā kopumā iznākušas septiņas filmas ar Staloni Rokija lomā. Lai arī filmām bijuši mainīgi panākumi, Stalone karjeras laikā ticis nominēts un arī saņēmis apbalvojumus gan kā scenārija autors, gan aktieris galvenajā lomā.

Stalone ir bijis trīs reizes precējies. Ar Sašu viņš bija precējies no 1974. līdz 1985. gadam, ar otro sievu Brigitu Nīlsenu - laikā no 1985. līdz 1987. gadam, bet trešā laulība ar Dženiferu Flavinu ilgst joprojām. Viņš ir tēvs pieciem bērniem.

Aktieris ir pie labas veselības un turpina savu aktiera karjeru.

Kā slavenajam bokserim Rokijam Balboa veicās pēc cīņas ar krievu bokseri Ivanu Drago? Skaties kulta filmas «Rokijs V» piekto daļu svētdien, 4. martā, plkst. 20:00 kanālā 360TV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu