Tagad mēs zinām, kas viņiem garšo! Kleina radījusi džemperus ēdiena mīļotājiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ēdienmīļi ir pārliecināti, ka garšīgs un kvalitatīvs ēdiens ir māksla – līdzīgi domā arī Benji Knewman redaktore Agnese Kleina, kura radījusi īpašu ēdieniem veltītu vārdnīcas izdevumu.

«Jau divus gadus veidojam Benji Knewman latviešu valodas vārdnīcu, ar kuras palīdzību mācām latviešu valodu visai pasaulei. Aicinājums radīt skaidrojumus Benji Knewman stilā iecienītiem ēdieniem nāca tieši laikā, jo ēdamlietas vārdnīcā vēl nebija iekļautas. Visaizraujošāk bija domāt definīciju Latvijas hotdogam,» stāsta Agnese Kleina.

Tajā mūsdienīga humora manierē izskaidroti tādu uzkodu nosaukumi kā siera burgers, kruasāns, fokača (foccacia) ar tunci un Latvijas hotdogs – vārdu tulkojumi attēloti uz četriem dizaina džemperiem.

Džemperus pielaikojuši tādi sabiedrībā zināmi ļaudis kā Mārtiņš Kapzems, «DVINES», Linda Rutule, Linda Vilmansone-Virbule, un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu