Uzzini, ar ko jaunās sezonas pirmizrādē pārsteigs «Izklausies redzēts» dalībnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien, 25. februārī, kanālā TV3 sāksies šova «Izklausies redzēts» jaunā sezona. Par ceturtās sezonas pārsteigumu jau kļuvis jaunais vadītājs Renārs Zeltiņš, bet blakus ierastajiem astoņiem slavenību priekšnesumiem katru svētdienu skatītājus priecēs arī kāds slepenais viesis.

Iepazīsties ar jaunajiem dalībniekiem!

Par krāšņu muzikālo karuseli katru svētdienas vakaru gādās astoņi spilgti Latvijas mākslinieki. Ar savu atšķirīgo pieredzi un mūzikas izjūtu dalībnieki katru uzstāšanos padarīs unikālu, aptverot visplašākos žanrus – no tautā iemīļotām ziņģēm līdz pasaules hitiem.

Dziedošais improvizators Nauris Brikmanis no grupas «Dziļi violets», Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, Latvijas roka skaļā balss Atis Ieviņš, aktieris un Latvijas Nacionālās operas tenors Juris Jope, dziedošās aktrises Raimonda Vazdika un Veronika Plotņikova, «Cabaret» dīva Aija Vītoliņa un uz Latvijas džeza skatuves labi pazīstamā Evilena Protektore - tie ir ceturtās sezonas dalībnieki.

Ko redzēsim atklāšanas šovā

«Izklausies redzēts» atklāšanas šovā latviešu estrādi pārstāvēs tādas leģendas kā Edgars Liepiņš, Armands Birkens no «Čikāgas piecīšiem», kā arī Alex, kuru atveidos Atis Ieviņš, atzīstot abu īpašo saikni, jo tieši kāds no grupas «Opus pro» koncertiem padarījis Ati par smagā roka cienītāju.

Vēl skatītāju sirdis sola uzkarsēt Antonio Banderass ar «Desperado». Tāpat uz skatuves redzēsiet Meganu Treinori, Marlēnu Dītrihu, Aidu Vediševu ar dziesmu «Pomogi mņe!» no komēdijas «Briljanta roka», kā arī pagājušajā rudenī Rīgā pabijušo dziedātāju LP, kuras ādā kā divas ūdens piles sola iejusties Aija Vītoliņa.

Žūrija

Daudzi skatītāji būs priecīgi dzirdēt, ka par pastāvīgo žūrijas locekli piekritis būt par mūzikas enciklopēdiju dēvētais Jānis Šipkēvics pārī ar šarmanto un asprātīgo TV dīvu Janu Duļevsku. Katru svētdienu abiem pievienosies divi citi žūrijas dalībnieki, pirmajā raidījumā tie būs Agnese Rakovska un Ralfs Eilands.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu