Elīna Maligina vēršas policijā; no dzīvesvietas pazudušas dārglietas € 60 000 vērtībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piektdien, 16. februārī, notika mūžībā aizgājušā uzņēmēja Valērija Maligina aizzīmogotās dzīvesvietas Jūrmalā atvēršana. Mantojuma apsardzības laikā Maligina atraitne Elīna Maligina atklāja, ka pazudušas vairākas viņas dārglietas.

Maligina izdevumam «Vakara Ziņas» skaidro, ka tā bijusi pirmā reize pēc vīra nāves, kad viņa tikusi ielaista abu dzīvesvietā. Tomēr atklājās pārsteidzošas lietas - izmainījusies priekšmetu atrašanās vieta, pazudušas dārglietas, kā arī Valērija Maligina «Gucci» soma, kuras satura vērtība ir mērāma 20 tūkstošos eiro. Kopumā pazudušo mantu vērtība lēšama 60 tūkstošos.

Arī Elīnas mantas atradušās pavisam citā telpā. «Mantojuma apsardzības laikā konstatēju, ka ir pazuduši vairāki man piederoši pulksteņi, kuriem ir augsta vērtība Nedaudz vēlāk tika konstatēts, ka tie atrodas citā telpā, kura bija aizslēgta un kuras atslēga atradās pie Irinas Maliginas [Valērija Maligina meitas - red.]. Šajā telpā nekad mani pulksteņi nav atradušies, un es nekad tos neesmu tur ievietojusi. Lai konstatētu, kura persona ir pārvietojusi dārglietas, pulksteņus, lūdzu zvērinātu tiesu izpildītāju aizzīmogot šo telpu, un pašreiz ir iespējams konstatēt gan pirkstu nospiedumus, gan bioloģiskās pēdas,» notikušo izdevumam skaidro Elīna.

Jau vēstīts, ka uzņēmējs Valērijs Maligins mūžībā aizgāja 2017. gada decembrī 52 gadu vecumā.

Viņa pēdējā gribā minēts, ka Maligina daļas uzņēmumos AS «Olainfarm» un SIA «Olmafarm» vienādās daļās mantos viņa trīs meitas - Irina Maligina, Nika Saveļjeva un Anna Maligina. Elīna Maligina šajā testamentā nav minēta. Ņemot vērā, ka abus vienoja laulības saites, viņai kā aizgājēja sievai atbilstoši likumam ir tiesības pretendēt uz sev neatņemamo mantojuma daļu, kuras viņa nolēmusi izmantot.

«Olainfarm» nodarbojas ar gatavo zāļu formu, farmaceitisko preparātu un uztura bagātinātāju, kā arī ar ķīmisko vielu un aktīvo farmaceitisko ingredientu ražošanu. Kompānijas akcijas kotē «Nasdaq Riga» oficiālajā sarakstā. 2017. gada deviņos mēnešos «Olainfarm» koncerns strādāja ar 90,384 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14,9% vairāk nekā 2016. gada attiecīgajā periodā, bet grupas peļņa samazinājās par 15,1% un bija 6,598 miljoni eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu