Uz lielā ekrāna reperis «50 Cent» skarbā trillerī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 16. februārī Latvijas kinoteātros sāks izrādīt kriminālsāgu «Zagļu medības» («Den of Thieves»), ar pasaulslavenā repera, producenta un aktiera «50 Cent» dalību.

«Zagļu medības» ir skarba un spraiga detektīvfilma par Losandželosas apgabala šerifa departamenta elites vienības vīriem un trim slīpētākajiem banku laupītājiem valstī, kuru ceļi krustojas brīdī, kad zagļu trijotne nolemj īstenot šķietami neiespējamu noziegumu – aplaupīt Federālo rezervju banku Losandželosas centrā.

Filmas režisors un scenārija autors ir Kristians Gudegasts («Londonas krišana»), savukārt galvenajās lomās - Džerards Batlers («Supervētra»), Pablo Šraibers (seriāls «Oranžais ir jaunais melnais»), O’Šī Džeksons Juniors un jau pieminētais reperis «50 Cent».

Foto: publicitātes

Skandalozais reperis «50 Cent», īstajā vārdā Kērtis Džeksons, filmā «Zagļu medības» ataino vienu no laupītāju trijotnes, pavisam droši var apgalvot, ka dažādie dzīves atgadījumi (pusaudža gados tirgojis narkotikas, par ko ticis arestēts un ir bijis sašauts vairākas reizes), dod priekšroku un nepieciešamās zināšanas dabiski iejusties šajā tēlā.

Sava mūža laikā «50 Cent» ir nofilmējies teju 30 dažādās filmās, piedalījies dažādās epizodēs neskaitāmos TV šovos un seriālos, un pat ir galvenais varonis vairākās datorspēlēs. Nevar noliegt, ka Džeksonam piemīt talants ne tikai mūzikā, kur karjeras laikā ir pārdevis albumus, sasniedzot multi-platīna statusu un kino jomā, bet arī ass prāts uzņēmējdarbībā, kur līdz 2015. gada bankrota paziņošanai, viņa kapitāls bija mērāms 155 miljonos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu