Daneviča velta aizkustinošus vārdus mīļotajam vīrietim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/darta_avant

Trešdien, 14. februārī, kad visā pasaulē tiek svinēta Valentīndiena, arī pašmāju slavenības dalījušās savās pārdomās par šiem svētkiem. Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča atzīst, ka nekad īsti nav svinējusi Valentīndienu, tomēr viņas mīļotais vīrietis, kurš ir arī viņas skatuves partneris uz Dailes teātra skatuves, Niklāvs Kurpnieks, saņēmis no daiļās tumšmates siltus vārdus.

«Nekad neesmu svinējusi Valentīndienu. No otras puses, mīlestība varētu būt vissvarīgākā lieta, kas man ir nepieciešams un ko es patiesi vēlos, lai mana dzīve būtu piepildīta. Bet tas ir ir arī kaut kas, kur man nekad nav veicies. Grūti paciešama, sarežģīta, ietiepīga, ļauna, traka, jocīga, neparedzama... Šādos vārdos mani ir saukuši tuvākie cilvēki. Un es palieku viena tumšajā pusē, turot plaukstās savu ievainoto dvēseli, gaidot, kad kādu dienu mana mīlestība mani ieraudzīs un varbūt sapratīs mani. Paldies, ka es ar mani, ka lidojam augstu un pārāk dziļi, lai pieceltos. Paldies, ka tici man, paldies, ka iznes atkritumus manā vietā. Un par to, ka kopā audzinām suņus. (..)» pie publiskotā foto angļu valodā raksta aktrise.

I guess, almost everywhere in the world today is about celebrating love. I have never been very into Valentine’s day. But, on the other hand, love is something that actually might be the most important thing I truly want and need in my life to feel complete. But this is also something I have never been successful at. Hard to bear. Difficult. Stubborn, evil, crazy, freaky, unpredictable, wicked.. that is how my loved ones often call me. And I stay alone in the dark side with my damaged soul in palms, waiting for my love to see and.. maybe actually understand me some day soon enough. Thank You for being with me, for flying high and falling too deep to stand up again. Thank You for believing in me, for taking out the trash bags for me. And for parenting my wonderful dog-souls together. Now You have the answer, why it is always about them. Because they never leave. Never untlil they last breath. We never know what their choice would be. But right now- they are all I have left. We love You, N. Paldies?

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Kā zināms, Dārta un Niklāvs savas attiecības padarīja publiskas pērnā gada augustā. Abi ir ne tikai kolēģi uz Dailes teātra skatuves, bet arī seriālā «Svešā seja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu