«Ozola & Tehnikuma» jaunajā klipā komiķis Aldis Kalniņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Ozols & Tehnikums», gatavojoties turnejai, kuras ietvaros sniegs koncertus astoņās Latvijas pilsētās, ir sagatavojuši video dziesmai «Ļoti», kas ir iekļauta kopīgi ierakstītā un izdotā albumā «Semestris».

«Mūs saista retro futūrisms, un šis bija vēl viens veids, kā to atspoguļot, ar šo video mēs vēlreiz akcentējam to, ka albums «Semestris» ir divu žanru mikss, divu žanru ķīmija,» tā Ozols par video. «Īpašs paldies mūsu radītājam, ķīmiķim Aldim Kalniņam.»

Koncerti paredzēti Rīgā, Cēsīs, Saldū, Valmierā, Tukumā, Ogrē, Jelgavā un Liepājā. Turnejas atklāšanas koncerts plānots 23. februārī Rīgā, klubā «One One» Šarlotes iela 18a, savukārt noslēgums 30. martā, «Fontaine Palace» Liepājā. Kā īpašie viesi tūres atklāšanas koncertā piedalīsies bītmeikers Niklāvz, Dj Krii un hiphopa izpildītājs Dii (ex Full Clipp), kas vairāk nekā pēc 15 gadu pauzes ir atgriezies ar uz skatuves ar jauniem skaņdarbiem.

Biļetes uz atklāšanas koncertu visās «Biļešu servisa» kasēs un arī mājaslapā. Starts plkst. 22.

www.semestris.lv

Turnejas ietvaros būs iespēja iegādāties limitētā daudzumā pārizdoto albumu «Semestris» kasetes formātā, kā arī T-kreklus.

Ozols atzīst, ka albums bijis jauns izaicinājums gan skanējuma, gan arī koncepcijas ziņā.

Video veidojis Ansis Blumbergs, asistents Otomārs Bērziņš, par gaismām atbildīgs Didzis Krastiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu