Liepājā notiks Ievas Kerēvicas solokoncerts (koncerts pārcelts uz 7. aprīli)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolfs Vendiņš

7. aprīlī Liepājas olimpiskā centrā Rožu zālē notiks Ievas Kerēvicas solokoncerts «Interpretācijas». «Ir dziesmas, kas uzrakstītas pirms vairākiem gadiem, taču neesmu uzdrošinājusies tās publicēt. Tās ir gaidījušas savu atklāsmes brīdi. Dažas no kompozīcijām jau skan koncertprogrammā «Interpretācijas». Lai arī šī programma man ir ļoti tuva, un tajā ir ielikta liela mūzikas sirdsmīlestība, ir laiks doties uz priekšu un atvērt nākamo lappusi manā muzikālajā ceļojumā,» stāsta Ieva.

Koncerta «Interpretācijas» pirmajā daļā varēs baudīt vairākus pirmatskaņojumus – oriģināldziesmas, kuru autori ir džeza mūzikas pianists un komponists Madars Kalniņš, kā arī Ieva Kerēvica. Tās ir dziesmas, kas brīnišķīgi skan, mūzikas enerģijā esot tikai divatā, – balsij un klavierēm, un tajās sadzirdamas autoru – Ievas un Madara – rakstura un sajūtu pasaules vibrācijas.

Pasaulē pazīstamas populārās mūzikas melodijas, latviešu mūzikas pērles un džeza mūzikas klasikas aranžējumi priecēs klausītājus koncerta otrajā daļā, kurā māksliniekiem uz skatuves pievienosies izcilie mūzikas profesionāļi – sitaminstrumentālists Artis Orubs un kontrabasists Norberts Skraucis.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu