Konstatēta tehniska kļūme, «Supernovas» finālā tiek arī Markus Riva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Sestdienas, 10. februāra, vakarā norisinājās otrais Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2018» pusfināls, kurā finālam kvalificējās debitanti Ritvars un Madara. Pēc rezultātu paziņošanas noskaidrojies, ka interneta balsojumā «Supernovas» mājas lapā balsošanas laikā ir gadījusies tehniska kļūme, tāpēc ir pieņemts lēmums pārskatīt balsošanas rezultātus.

Organizatori izlēmuši, ka «Supernovas» finālā 24. februārī par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē piedalīsies arī otrā pusfināla dalībnieks Markus Riva.

«Supernovas 2018» pusfinālu uzvarētāji tiek noteikti, apkopojot balsošanas rezultātus, ko veido skatītāju balsojums pa tālruni, un sūtot īsziņu, balsojums Supernova mājas lapā, unikālie dziesmu klausījumi mūzikas straumēšanas platformā Spotify, kā arī žūrijas vērtējums. Tehniskas kļūmes dēļ sestdien, 10. februārī, «Supernovas» mājas lapā otrā pusfināla dalībnieka Ritvara profilam bija pievienota grupas Riga Reggae bilde.

Izvērtējot radušos situāciju, konkursa rīkotāji ir pieņēmuši lēmumu anulēt interneta balsošanas rezultātus, kas iegūti no balsojuma «Supernova 2018» mājas lapā. Apkopojot rezultātus bez interneta balsojuma, otro vietu šajā pusfinālā ieņem Markus Riva, tāpēc viņam tiks nodrošināta iespēja piedalīties konkursa finālā 24. februārī. Ritvars, kurš pēc balsošanas rezultātu pārskatīšanas ierindojas trešajā vietā, saglabā savu vietu finālā, apstiprina konkursa producente un projekta vadītāja Ilze Jansone. Arī pārskatot balsošanas rezultātus, grupa Riga Reggae nav iekļuvusi konkursa finālā.

Markus Riva otrajā pusfinālā piedalījās ar dziesmu «This Time».

Nolikums - supernova.lsm.lv

17. februārī, trešajā pusfinālā piedalīsies pēdējie septiņi dalībnieki: Jenny May, Ed Rallidae, Katrine Lukins, Lauris Valters, Mionia, Kris & Oz, kā arī Laura Rizzotto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu