Anda Grīvas jaunais projekts digitāli laiž klajā jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Līdz ar jaunu singlu un video klajā digitālā formātā laists Latvijas/Lietuvas kopprojekta «Andis Griva Ir Wwmm» debijas albums «Days Out Of Days». Projekta līderis ir dziesmas «Vadiņi» autors, pašmāju mūziķis Andis Grīva un četri draugi - domubiedri no Lietuvas.

«Come Around», latviskajā versijā «Galā», ir otrais singls no projekta debijas albuma, kuru iespējams klausīties un lejupielādēt visās populārākajās straumēšanas platformās, savukārt singla video noskatīties YouTube -

Video stāsts ir par to, ka mūžīga dzīšanās nekur neved, lai arī kur atrastos, un skriet pa dzīvi vienam pašam allaž būs 120% bezjēdzīgi. Ideja, režija un šoreiz arī izpildījums pieder Ievai Veiverytei un pašam Andim Grīvam.

Albuma «Days Out Of Days» saturs ideju līmenī tapis vairākus gadus, bet tā realizācija norisinājās pagājušā gada laikā, kad tas tika ierakstīts WWMM studijā Viļņā. Visu dziesmu producents ir Gatis Zaķis.

«Katra albuma dziesma ir kā skaņu celiņš īsai filmai - kāda krāsainai, cita melnbaltai, bet visas kontrastainām un uz patiesiem notikumiem balstītām filmām. Dažām uz ekrāniem, dažām tikai galvā. Jebkurā galvā,» ar gandarījumu par paveikto dalās Andis Grīva.

Andis Grīva latviešu auditorijai ir pazīstams kā vairāku grupu dalībnieks – «Caffe», «The Mundane», «Gines rekordu orkestrs», kā arī plašāk zināmās dziesmas «Vadiņi» autors un izpildītājs. Papildus dziesmu radīšanai Andis vairākus gadus ir darbojies kino industrijā, lielākoties komandējot filmēšanas laukumu. Savukārt līdz ar piedalīšanos populārajā talantu šovā X-Faktors, Lietuvas konkursā, Anda vārds ir kļuvis pazīstams arīdzan viņa mītnes zemes Lietuvas auditorijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu