Mūziķi hokeja laukumā sagrauj Saeimas deputātus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

9:20 – ar šādu rezultātu noslēgusies Latvijas valsts simtgadei veltītā hokeja draudzības spēle, kurā spēkiem mērojās Saeimas deputātu un mūziķu komandas. Lai arī politiķi hokeja laukumā cīkstējās, cik vien spēka, pārāki šoreiz bija mūziķi.

Aktieris un radio dīdžejs Kaspars Breidaks uz hokeja treniņiem bijis vien piecas reizes mūžā, bet, ja bērnībā uz dīķa dabū ar ripu pa aci, tad vairāk baiļu neesot. Viņa viedoklim pievienojas mūziķis Kristaps Lubovs, atzīstot, ka arī viņš savulaik cietis, spēlējot hokeju, jo kāds ar nūju izsitis zobus.

Lai arī šī nodēvēta par draudzības spēli, uz laukuma tomēr vairāk valdīja cīņas spars. «Ir forši, ka tiek rīkoti šādi pasākumi, jo tos vīrus parasti redzam drošus un pārliecinātus, tad šeit ieraugi, ka arī viņi reizēm ir kā pīles uz ledus un ka arī viņi ir tādi paši cilvēki kā mēs pārējie,» tā par pretiniekiem izsakās Kaspars Breidaks.

Aigars Grāvers uzsver, ka šeit sapulcējušies tie mūziķi, kuri to vēlas, jo, ja ir vēlme, tad arī atradīsies laiks kā treniņiem, tā spēlei. Par fizisko spēku samēru abu komandu starpā mūziķis saka, ka tie esot visai līdzīgi kā politiķiem, tā viņu komandas dalībniekiem.

Saeimas deputāts Ainars Latkovskis, komentējot ne visai veiksmīgo spēles pirmo periodu, saka, ka kopā ar pārējiem politiķiem nesanākot uzspēlēt hokeju, tāpēc tik vājš sniegums sākumā. «Es pats spēlēju futbolu, kas itin nemaz nav līdzīgs hokejam, bet ir arī respekts pret rokmūziķiem, jo cilvēki viņus mīl. Politiķus jau mazāk. Ieraugot, kā slido Jānis Apeinis, nodomāju, ka ģimene viņu noteikti audzināja kā hokejistu, bet sanāca mūziķis,» tā par pretiniekiem izsakās politiķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu