Laura Ikauniece-Admidiņa dalās ar seksīgu foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu vieglatlēte Laura Ikauniece-Admidiņa (25), kura parasti sociālajā tīklā «Instagram» dalās tikai ar ieskatu savās sportiskajās aktivitātēs, neko daudz nekomentējot, ir publiskojusi īpaši «karstu» kadru no atpūtas brīvdienās.

Sportiste fotogrāfijā redzama pieguļošā, mirdzošā pelēkā peldkostīmā, līdz viduklim iegremdējusies peldbaseinā. Šī bilde no viņas faniem saņēmusi jau teju piecus tūkstošus «patīk» sirsniņu un daudzus komentārus par to, cik viņa ir skaista.

Kā zināms, viņai 2017. gada 31. martā par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā tika piešķirts Triju Zvaigžņu ordenis.

Savukārt 2016. gadā Ikauniece-Admidiņa un basketbolists Kristaps Porziņģis tika pasludināti par Latvijas gada labākajiem sportistiem.

Vieglatlēte 2015. gadā pasaules čempionātā Pekinā izcīnīja bronzas medaļu, 2016. gadā Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs ierindojās ceturtajā vietā, bet 2012. gadā Eiropas meistarsacīkstēs izcīnīja sudraba godalgu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu