Virgas vadībā «Līvi» ar akustisko programmu dosies turnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Martā Latvijā sāksies grupas «Līvi» (precīzāk Ainara Virgas un grupas) akustisko koncertu sērija. Tā sekos pagājušā gada nogalē notikušajam koncertierakstam «Bez štepseļiem», kas marta sākumā nonāks pie klausītājiem.

««Līvi» turpina dzīvot ar savu leģendāro vārdu,» apstiprina mūziķis Ainars Virga. Kopš koncertieraksta Jānis Buķelis jeb Buks nu ir kļuvis par pastāvīgu grupas daļu un vokālistu. Grupā turpina spēlēt Guntars Mucenieks (taustiņi), kā arī Henrijs Mucenieks (ģitāra). Akustiskajā programmā piedalās arī Edgars Silacērps (basģitāra), Māris Zīlmanis (bungas), Aleksejs Balinskis jeb Alex (pūšaminstrumenti, perkusijas), Dzintars Beitāns (vijole) un stīgu kvartets. Šis sastāvs arī atklāj, ka «Līvu» gars un muzikālā kvalitāte tiek nodota no paaudzes paaudzē.

«Bez štepseļiem» nav ierastā «Līvu» smaguma, taču klāt nākušas jaunas un īpašas nianses, kas arī zināmās dziesmas ļauj sadzirdēt citādāk un no jauna.

«Līvu fani nebūs vīlušies, klausoties šo albumu un apmeklējot koncertus,» apstiprina kompānijas «Mikrofona ieraksti» pārstāvis Guntars Račs. «Līvi ir dzīvi.»

Koncerti notiks Valmierā, Jelgavā, Talsos, Valkā, Kuldīgā, Ventspilī, Rīgā, Krustpilī, Liepājā.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu